QL Lean Supermarket

Tervetuloa liiketoiminnan kehittäjän kauppakeskukseen. Täältä saat kaikki menestymiseen tarvittavat kehityspalvelut.


QL Lean Supermarket -konseptin kehityspalvelujen avulla organisaatiostasi tai yrityksestäsi muodostuu kokonaisuus, jossa jokainen organisaation jäsen voi hyödyntää omaa potentiaaliaan parhaalla mahdollisella tavalla yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Menestyvissä organisaatioissa tai yrityksissä toimintaa ohjaa itse kullekin työntekijälle ja johtajalle arvopohjasta kehittynyt toimintakulttuuri ja johtajuus. Ne luovat pohjan kestävän arvon tuottamiselle. Jos toimintakulttuuri ja johtajuus on yhteisesti jaettuja niin tie menestykseen on auki.

Kaikissa organisaatioissa arvoa synnyttävä toiminta tapahtuu prosesseissa olivatpa ne tunnistettuja tai tunnistamattomia. Systemaattisella kokonaistoiminta-arkkitehtuurin suunnittelulla voidaan prosessit tunnistaa ja muotoilla keskinäiseen vuorovaikutukseen systeemiseksi kokonaisuudeksi. Kokonaisoptimoitu toimintamalli mahdollistaa jokaiselle työntekijälle parhaat työssä onnistumisen mahdollisuudet.

Kokonaisuuden jatkuva parantaminen laatu- ja Lean-työkalujen avulla mahdollistaa aivan huikean tuottavuusloikan toiminnan tuloksissa.

Tutustu QL Lean Supermarket -konseptin taustoihin täällä

QL Lean Supermarket tuotevalikoima

Tarjoamme konsultointi-, valmennus-, koulutus-, arviointi- ja coaching-palvelujamme asiakaskohtaisesti palvelumuotoiltuna Just In Time -periaatteella näissä tuoteryhmissä:

Juuri oikeat ratkaisut organosaatioillesi

Missiomme on luoda kestävää arvoa organisaatioihin. Räätälöimme palvelumme aina juuri sinun organisaation arvon kasvattamiseksi. Jos et tarkkaan tiedä mitä olet hakemassa, mutta jokin vain ei toimi, ole yhteydessä ja selvitetään asia yhdessä!

PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA  Yhteystiedot löydät täältä