QL PARTNERS – AINA KEHITYKSEN KÄRJESSÄ

Toimimme kilpailukyvyn kehittämisen edelläkävijänä ja toiminnassamme kohtaavat vuosikymmenien kehityskokemus, uusi näkökulma ja ihmisten valmentaminen. Toteutamme syvämuutoksia organisaatioissa, jolta organisaatio voi loikata uudelle tasolle.

Organisaatioita voidaan kehittää esimerkiksi mittaamalla, dataa murskaamalla ja prosesseja kehittämällä. Nämä ovatkin todella tärkeitä työvälineitä kehittämisen työkalupakissa, ja data on oleellinen työkalu johtamisessa. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että käytännössä muutos on aloitettava ihmisistä ja heidän ajattelutavastaan.

OSAOPTIMOINNISTA KOKONAISUUKSIEN HALLINTAAN

Me QL:ssä olemme nähneet ja kokeneet laadunkehittämisen polun mittaroinnin aikakaudesta aina strategisiin valintoihin ja johtamiseen. Tiedämme, että yksittäisten osatekijiöden optimointi ei johda kokonaisvaltaisiin tuloksiin. Tänä päivänä missiomme on saada aikaan syvämuutos organisaatioissa ja se on rakennettava pala palalta, perusteista alkaen. Tarkastelemmekin organisaatiotasi kokonaisuutena, jonka sydämessä ovat sen arvokkaimmat resurssit eli henkilökunta. Osallistavassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa muovaamme prosessit, toimintakulttuurin ja ajattelutavan kohti tavoitteita. Näin aktivoidaan tiimien täysi potentiaali käyttöön.

VANKKA LAATUOSAAMINEN KEHITYSTYÖN PERUSTANA

Työmme perustana meillä toimivat edelleen laatuajattelu, jatkuvan kehittymisen filosofia sekä Lean-työkalut. Laatumapit hyllyssä ovat osa kunnioitettavaa historiaa, mutta tänä päivänä teknologia ja keinoäly on valjastettu kehityksen rengeiksi ja toimiviksi kehitysalustoiksi. Niiden avulla uudistamme organisaatiot tulevaisuuteen ja luomme kestävää voimaa ja kilpailukykyä.

Toimimme edistyneellä Howspace-yhteistyöalustalla, joka on luotu yhteiseen kehittämiseen ja taipuu isompien ja pienempien yritysten tarpeisiin.

Tutustu Howspace-yhteistyöalustaan
Lue asiakaskokemuksia

MISSIONA JATKUVA KEHITTÄMINEN

Tahtotilamme on olla Suomen osaavin johtamisen kehittäjä, joka tarjoaa aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Meitä partnereita yhdistää omistautuneisuus, ammattimaisuus ja välittäminen. Ihmiset ovat toimintamme keskiössä ja sparraamme jatkuvan kasvun sekä kehittymisen tiellä. Teemme työmme tinkimättömästi ja innovoimme uutta koska jatkuva kehittyminen on meille arkipäivää.

Kaipaako sinun organisaatiosi puhallusta yhteen hiileen? Olisiko aika rakentaa voittava joukkue?

Ota yhteyttä
Kysy tarjous
Tutustu palveluihimme
QL:n tiimi

Yhteistyötä tehokkaasti

Saamme vipuvoimaan yhteistyöhön digitaalisesta Howspace-yhteistyöalustasta. Se on helppokäyttöinen yhteistyön mahdollistaja, jonka avulla organisaatiot kehittävät kulttuuriaan ja uudistavat toimintatapojaan. Ydintavoitteena on saada jokainen osallistuja sitoutumaan yhteisen, kestävän muutoksen saavuttamiseen. Helposti räätälöitävä ja isoille osallistujajoukoille skaalautuva alusta tukee ohjattua yhteistyötä ja oppimista – nykytyöelämän erilaiset muodot huomioiden.

Tutustu Howspace-yhteistyöalustaan