Ajankohtaista

QL Laatupassi –koulutusohjelma valittiin Suomi-100 –tuotteeksi

Pienyrityksille avautui mahdollisuus osallistua Suomi 100 -juhlavuoteen. 100 hyvää Suomesta -pienyritysmallissa haettiin sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Jokaiselle suomalaiselle tarkoitettu QL Laatupassi –koulutusohjelma on valittu Suomi-100 –tuotteeksi

”100 hyvää Suomesta -mallin kautta voimme tuoda hienojen suomalaisten pienyritysten osaamista koko kansan tietoisuuteen. Ennen kaikkea mukaan odotettiin tuotteita ja palveluja, joilla on katse tulevaisuudessa ja jotka kertovat rohkeasta yrittäjyydestä”, Suomi 100:n pääsihteeri Pekka Timonen viitoittaa.

Tuotteella tai palvelulla, jolle voidaan myöntää virallinen Suomi 100 -tunnus, on oltava tausta tai tarina, joka perustelee sen valinnan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tuotteeksi. 100 hyvää Suomesta -malli toteutetaan yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Kauppakamarin, Suomalaisen Työn Liiton ja Suomen Yrittäjien kanssa.

QL Laatupassi -koulutusohjelma luo perusteet kilpailukyvyn kehittämiselle

QL Laatupassi on organisaation koko henkilöstölle laadun ymmärtämiseen suunniteltu henkilökohtainen koulutusohjelma. Tavoitteena on luoda perusteet jatkuvalle kehittämiselle siten, että kaikki eri tasoilla toimivat henkilöt ymmärtävät, mitä laatutyö heidän osaltaan tarkoittaa, mitä heidän siitä tulisi tietää ja hallita. Lue lisää tästä.

QL Partners –verkostolla on mahdollisuus todella vaikuttaa Suomen kilpailukyvyn kehittymiseen

Valtakunnallinen ja jatkuvasti kasvava QL Partners –verkosto koostuu syvällisesti laatuajattelua ymmärtävistä konsulteista. Tutustu tästä.

  • Suomi 100 –tuotteena QL Laatupassiohjelmalla voidaan todella merkittävästi edistää ja vahvistaa koko Suomen ja kaikkien suomalaisten kilpailukyvyn kehittämisen perusteita

Suomi-100 –tuote valittiin yleisöäänestyksellä 

“Suuri yleisö pääsi äänestämällä valitsemaan oman suosikinsa valittujen ehdokkaiden joukosta. Yleisöäänestys toteutettiin 15.2.2017. Sata ensimmäistä tuotetta tai palvelua, jotka keräävät vähintään sata ääntä, saivat käyttöönsä Suomi Finland 100 -tunnuksen”, markkinointikoordinaattori Heidi Ketola Suomi 100 -sihteeristöstä selvittää.

Lue lisää QL Laatupassi -ohjelmasta tästä

Takaisin