Ajankohtaista

QL Partners Oy ja TCD Consulting and Research Oy tiedolla johtamisen yhteistyön

QL Partners Oy ja TCD Consulting and Research Oy ovat 1.3.2019 allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaisesti ne hyödyntävät syntyviä synergiaetuja ja tekevät yhteistyötä QL Partnereina.

TCD Consulting and Research Oy:n IT ja tiedolla johtamisen palvelut täydentävät organisaatiomme IT ja tiedolla johtamisen digiosaamista, joten yhteistyöllä tullaan saavuttamaan merkittäviä parannuksia palvelutarjontaamme.

Lue lisää

QL Laatupassi –koulutusohjelma valittiin Suomi-100 –tuotteeksi

Pienyrityksille avautui mahdollisuus osallistua Suomi 100 -juhlavuoteen. 100 hyvää Suomesta -pienyritysmallissa haettiin sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Jokaiselle suomalaiselle tarkoitettu QL Laatupassi –koulutusohjelma on valittu Suomi-100 –tuotteeksi

”100 hyvää Suomesta -mallin kautta voimme tuoda hienojen suomalaisten pienyritysten osaamista koko kansan tietoisuuteen. Ennen kaikkea mukaan odotettiin tuotteita ja palveluja, joilla on katse tulevaisuudessa ja jotka kertovat rohkeasta yrittäjyydestä”, Suomi 100:n pääsihteeri Pekka Timonen viitoittaa.

Lue lisää

Itä-Suomen johtava turvallisuusalan yritys Peltaco Oy vahvistaa turvallisuuden ja riskienhallinnan osaamista QL Partners –verkostossa

QL Laatutoiminta Oy ja Peltaco Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti sopimuskumppanit tekevät yhteistyötä QL Partners –verkostossa.

QL Partners on valtakunnallisesti toimiva yritysten ja organisaatioiden laadullisen kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut asiantuntijaverkosto, joka koostuu syvällisesti laatuajattelua ja –tekniikoita hallitsevista kokeneista asiantuntijoista.

Lue lisää

EQ Hallintapalvelut tuo lisää operatiivista laatujärjestelmäosaamista QL Partners -verkostoon

QL Laatutoiminta Oy ja EQ Hallintapalvelut ovat allekirjoittaneet QL Partner –sopimuksen, jonka mukaisesti sopimuskumppanit tekevät yhteistyötä QL Partners –verkostossa.

- Nyt solmitulla yhteistyömallilla EQ Hallintapalvelut pystyy laajentamaan palvelutarjontaansa QL:n tuotteilla ja palveluilla. Nyt voimme oman osaamisemme lisäksi tarjota asiakkaidemme käyttöön koko QL Partners verkoston osaamisen ja tuotteistetut QL-palvelut, toteaa EQ Hallintapalvelujen toimitusjohtaja ja johtava asiantuntija Tommi Paasovaara korostaessaan yhteistyön hyötyjä.

Lue lisää