QL Lean Card -valmennusohjelma

QL Lean Card  on valmennusohjelma Lean-toimintatavan käyttöönottoon koko organisaatiossa. Valmennuksessa käydään läpi Lean-ajattelu perusteista ja -filosofioista käytännön toteuttamiseen koko organisaatiossa.

Valmennuksessa on kolme tasoa, joiden vaiheittaisella valmentautumisella tutustutaan, harjoitellaan ja käytännössä toteutetaan Lean -filosofiaa organisaation strategisena toimintatapana.

  • Vähimmäistavoitteena on, että QL Lean Yellow Cardin suorittaisivat kaikki organisaatiossa työskentelevä jo osana perehdytystä.
  • Green Card on käytännön harjoittelutyöpaja, jossa sovelletaan käytäntöön ensimmäiselle jaksolla esiin nostetut perusteet.
  • Kolmannen, Red Cardin -jakson on tarkoitus sparrata tuotannollisessa ja operatiivisessa johtovastuussa olevia henkilöitä käytännössä johtamaan Lean -periaatteiden mukaisesti.

QL Lean Yellow Card, 1 valmennuspäivä

  • Tässä valmennusosiossa osallistujalle syntyy ymmärrys Leanin vaikuttavuudesta ja mahdollisuuksista oman työn kehittämiseen ja keventämiseen.

QL Lean Green Card, 2 harjoittelupäivää Lean -laboratoriossa

  • Lean -periaatteista ei ole mitään hyötyä teoriatasolla, jos asioita ei osata toteuttaa käytännössä. QL Lean laboratorio on testiympäristö, jossa käytännössä harjoitellaan Leanin toteuttamista.

QL Lean Red Card, 3 sparrauspäivää Lean -johtamiseen

  • QL Lean Red Card on Lean -johtamiseen valmistava valmennus.

Kiinnostuitko?

Tiedustelut ja lisätiedot

191002 Lean Card-Ratkaisut-600.png

Asiantuntijamme auttavat löytämään aina oikeat ratkaisut

Tarvittaessa avustamme vaatimusten täyttämisen osoittamisessa ja tarvittavan dokumentaation laatimisessa kun organisaatiossa ymmärretään, että esim. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 20001… jne. -sertifioinnista syntyy tarvittavaa lisäarvoa. Näissä toteutuksissa konsulteillamme on lukemattomien sertifiointien ohjauskokemus, ja sitä kannattaa hyödyntää.

QL Toimintärjestelmä -konsultointi

Tiedustelut ja lisätiedot