200519 QL Laadun portaat - Digityökirja-banneri.png

Näyttökuva 2020-11-17 kello 9.02.06.png

QL Laadun portaat on nykyaikaisilla osallistavilla työkaluilla toteutettu työkirja PK-yrityksille kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan laadun hallintaan.

Tämä digityökirja perustuu Suomen yrittäjien Laadun portaat työkirjaan, jota useat sadat PK-yritykset ovat liiketoimintansa kehittämisessä hyödyntäneet.

QL Laadun portaat perustuu  vastaavalla tavalla kuin Laadun portaatkin laatupalkintoarviointiperusteisiin ja ISO-standardeihin. Nyt mallia on kehitetty niin, että hyvät rakenteet on mukautettu  EFQM 2013 (European Foundation for Quality Management) -arviointiperusteista ja 2015 uudistettujen ISO-johtamisstandardien vaatimuksista.

Portaittain omaan tahtiin edeten 

QL Laadun portaat -rakentuu seuraaville aihealueille, joista jokainen käsittää neljä tasoa -porrasta, joita nousemalla yritys voi laajentaa ja kehittää laatunäkemystään portaittain aivan omatoimisesti.

Kun haluat hyödyntää QL Laadun portaat -digiversiota omatoimisesti, niin otapa yhteyttä:

Tiedustelut ja lisätiedot

Asiantuntijamme auttavat löytämään aina oikeat ratkaisut

Tarvittaessa avustamme vaatimusten täyttämisen osoittamisessa ja tarvittavan dokumentaation laatimisessa kun organisaatiossa ymmärretään, että esim. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 20001… jne. -sertifioinnista syntyy tarvittavaa lisäarvoa. Näissä toteutuksissa konsulteillamme on lukemattomien sertifiointien ohjauskokemus, ja sitä kannattaa hyödyntää.

QL Toimintärjestelmä -konsultointi

Tiedustelut ja lisätiedot