220105 Kasvata kilpailukykyä.png

QL Ratkaisuja kilpailukyvyn kehittämiseen

QL on kehittänyt laatujohtamista helpottavia ratkaisuja jo -90 luvulta lähtien. Laatu-, prosessi- ja tietojohtamisen kehittämiseen voimme tarjota monia toimiviksi testattuja ja asiakaskohtaisesti räätälöityviä ratkaisuja.

 

Tarjoamme kehittymiselle digialustan kaikissa toimeksiannoissamme

Howspace on vuorovaikutteinen oppimis- ja kehitysalusta.

Tällä digialustalla tuetaan johtamista, mahdollistetaan kehittymistä, kehitysohjelmia ja -työpajoja sekä muutosta organisaatioissa.

Varmistaaksemme palvelujemme laadun ja koko asiakasorganisaation mahdollisuuden osallistua toteutamme kaikki toimeksiantomme tällä kehitysalustalla.

Howspace toimii erinomaisesti aktiivisena operatiivisen johtamisen työkaluna ja soveltuu erinomaisesti myös erilaisten kehitysprojektien ja -ohjelmien läpivientiin sekä alustana johtamisjärjestelmille (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 jne.)

QL:n Howspace digialustalla saadaan ihmiset osallistumaan kehittämiseen ja toimimaan yhteisten tavoitteiden ja päämäärien eteen. Osallistaminen, avoin viestintä ja kaikkien ihmisten mukaan ottaminen ovat avaimia nykyaikaiseen toimintakulttuuriin.

  • Prosessien mukainen kehittäminen dokumentoituu sitä toteutettaessa ja tulokset ovat yhdessä tehtyinä huikeita.

  • Kokeile maksutta!

Tiedustelut ja lisätiedot

Howspace-partner.png

Olet hyvässä seurassa!

  • Yli 1000 organisaatiossa jo noin 200 000 aktiivista käyttäjää käyttää Howspacea organisaation muutosaloitteiden, oppimisohjelmien ja tapahtumien helpottamiseen
  • Howsapcen käyttäjäkuntaan kuuluu muiden muassa konsulttiyrityksiä, suuryrityksiä, Suomen suurimpia ammattiliittoja, kuntia, kaupunkeja sekä valtion virastoja.

Näyttökuva 2020-11-4 kello 9.49.55.png

Tiedustelut ja lisätiedot

Asiantuntijamme auttavat löytämään aina oikeat ratkaisut

Tarvittaessa avustamme vaatimusten täyttämisen osoittamisessa ja tarvittavan dokumentaation laatimisessa kun organisaatiossa ymmärretään, että esim. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 20001… jne. -sertifioinnista syntyy tarvittavaa lisäarvoa. Näissä toteutuksissa konsulteillamme on lukemattomien sertifiointien ohjauskokemus, ja sitä kannattaa hyödyntää.

QL Toimintärjestelmä -konsultointi

Tiedustelut ja lisätiedot