210924 Missio-bannerit-823.pngMissiona kilpailukyky

Missiomme on valmentaa koko QL Partners -joukkueen kokemuksella ja tietämyksellä organisaatiollesi kestävää voimaa ja kilpailukykyä. Arvioimme ja vahvistamme vahvuuksia, joilla sinunkin organisaatiosta tulee voittava joukkue.

Organisaatiosi toiminnan kokonaisuus on keskiössä. Koko henkilöstön voimaannuttamien prosessien optimaalinen suorituskyky strategian toteuttamisessa ratkaisee pelin eduksesi.

Tapamme toimia

Arvomme

Asiantuntevaa apua organisaatiosi kaikkien prosessien kehittämiseen

Meillä on ilo tarjota organisaatiollesi asiantuntijoita, joiden asiantuntemusta ja yhteistä näkemystä voidaan hyödyntää kaikkien organisaatiosi tarvitsemien prosessien kehittämisessä.

Tutustu asiantunteviin konsultteihimme

Palvelumme ja ratkaisumme

 210924 Powerd by HS logobanneri.png

Tarjoamme kaikkiin toimeksiantoihimme  vuorovaikutteisen Howspace -kehitysalustan

Tällä digialustalla tuetaan johtamista, mahdollistetaan kehittymistä, kehitysohjelmia ja -työpajoja sekä muutosta organisaatioissa.

Varmistaaksemme palvelujemme laadun ja koko asiakasorganisaation mahdollisuuden osallistua toteutamme kaikki toimeksiantomme tällä kehitysalustalla.

Howspace toimii erinomaisesti aktiivisena operatiivisen johtamisen työkaluna ja soveltuu erinomaisesti myös erilaisten kehitysprojektien ja -ohjelmien läpivientiin sekä alustana johtamisjärjestelmille (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 jne.)

QL:n Howspace digialustalla saadaan ihmiset osallistumaan kehittämiseen ja toimimaan yhteisten tavoitteiden ja päämäärien eteen. Osallistaminen, avoin viestintä ja kaikkien ihmisten mukaan ottaminen ovat avaimia nykyaikaiseen toimintakulttuuriin.

  • Prosessien mukainen kehittäminen dokumentoituu sitä toteutettaessa ja tulokset ovat yhdessä tehtyinä huikeita.

  • Kokeile maksutta!

Tiedustelut ja lisätiedot

Olet hyvässä seurassa!

  • Yli 1000 organisaatiossa jo noin 200 000 aktiivista käyttäjää käyttää Howspacea organisaation muutosaloitteiden, oppimisohjelmien ja tapahtumien helpottamiseen
  • Howsapcen käyttäjäkuntaan kuuluu muiden muassa konsulttiyrityksiä, suuryrityksiä, Suomen suurimpia ammattiliittoja, kuntia, kaupunkeja sekä valtion virastoja.

190919 QL Space References Roll up 100x200.png

Tiedustelut ja lisätiedot