QL ISO 9001 Johtamisen pelikirjaksi

QL ISO 9001 Johtamisen pelikirjana viitoittaa tietä sille, miten uuden ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmästandardin soveltamisella on mahdollisuus tehdä edistysaskel kilpailukyvyssä ja soveltaa keskeisiä sisältöjä organisaatiossa Leanin näkökulmasta.

ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmät -standardi uudistui merkittävästi viimeksi vuonna 2015 ja tämä koulutuspäivä tuo osallistujalleen tämän uudistuksen onnistuneen toteutuksen pohjatiedot tiiviinä ja käytännönläheisenä pakettina. Standardien uudistumisella on merkittävä vaikutus myös kaikkiin laatu- ja toimintajärjestelmiin, ja ennen kaikkea sertifiointeihin. Käytännössä vanhat järjestelmät menevät suurelta osin uusiksi.

Päivän aikana luodaan yritykselle ISO 9001:2015 standardin vaatimustenmukainen toimintamalli- ja prosessikartta sekä uudistuksen jatkosuunnitelmaluonnos.

Järjestämiimme koulutuksiin on osallistunut kymmeniä yrityksiä eri puolilla Suomea.

Tähän liittyi paljon uutta muun muassa laadunhallinnan periaatteisiin, jota uuden standardin mukaan ovat:

  • Asiakaskeskeisyys: asiakastarpeista lähtevä liiketoiminnan suunnittelu ja toteutus
  • Johtajuus läpi koko organisaation
  • Ihmisten täysipainoinen osallistuminen – organisaation kaikkien resurssien täysipainoinen hyödyntäminen
  • Prosessimainen toimintamalli: prosessien järjestys ja vuorovaikutus organisaation määrittelemän arvon tuottamisessa
  • Parantaminen – jatkuva kilpailukyvyn kehittyminen
  • Näyttöön perustuva päätöksenteko – tiedolla johtaminen
  • Suhteiden hallinta – asemoituminen ja vaikuttaminen toimintaympäristössä

Kenelle valmennus sopii?

Olemme suunnitelleet tämän kehityspäivän erityisesti ylimmälle johdolle ja avainhenkilöille.

Osallistujiksi suositellaan ylin johto, hr-, tuotanto-, myynti, laatu-, ympäristö- ja ttt-päälliköt sekä muut avainhenkilöt sekä henkilöstön edustajat.

Soveltuu erinomaisesti QL Virtaviivaista prosessit -valmennuksen aloituskoulutukseksi.

Hyödyt asiakkaalle

  • Uuden ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmästandardin soveltamisella on mahdollisuus tehdä todellinen kilpailukykyloikka.
  • Uudistuneella sisällöllä on merkittävä vaikutus johtamisen kehittämiseen ja laatuajattelun päivittämiseen nykytasolle kaikenkokoisissa yrityksissä ja organisaatioissa.
  • Valmennuspäivän aikana käydään läpi ISO 9001:2015 -standardin uudistuksen keskeiset sisällöt ja nykyajan laatuajattelun soveltamisen mahdollisuudet mm. Leanin (TPS) näkökulmasta.

Valmennuksen toteutus

Yhden päivän mittainen, monipuolisesta työpajatyöskentelystä muodostuva koulutuspäivä. Ohjelma ajoittuu klo 9:00 – 16:00 välille.

Juuri oikeat ratkaisut organosaatioillesi

Missiomme on luoda kestävää arvoa organisaatioihin. Räätälöimme palvelumme aina juuri sinun organisaation arvon kasvattamiseksi. Jos et tarkkaan tiedä mitä olet hakemassa, mutta jokin vain ei toimi, ole yhteydessä ja selvitetään asia yhdessä!

PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA  Yhteystiedot löydät täältä