210924 Koulutus-banneri-823.png

Koulutus ja valmennus

Järjestämme monipuolista ydinosaamiseemme liittyvää koulutusta yleisinä ja organisaatio- tai  yrityskohtaisina. Koulutuksemme räätälöidään aina asiakastarpeeseen sopivaksi. Meillä on myös kaikille toimialoille ja organisaatioille sopivia tuotteistettuja koulutusohjelmia, workshop-päiviä ja verkkokoulutusta.

Juuri nyt meneillään

Laadukkaan johtamisen valmennus (2).jpg

Koulutus kohti asiantuntijayrittäjyyttä sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään yrityksen valmentamisen ja henkilöstön kouluttamisen sekä johdon konsultoinnin asiantuntijayrittäjänä. 

Koulutus on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille akateemisille/ kokeneille ammattilaisille, asiantuntija- ja johtotehtävissä toimineille työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Sinulla voi olla kaupallinen, tekninen korkeakoulu, -ammattikorkeakoulu tai opistotutkinto. Myös muut koulutusalat otetaan huomioon. Hakijoilla on oltava kiinnostus ja uteliaisuus liiketoiminnan kehittämiseen. 

Valmennus toteutetaan verkkovalmennuksena 

Tarvitsetko harjoittelija-apua tämän kolutuksen valmenettavilta?

Koulutukseen osallistujat tekevät asiakasyrityksiin harjoitustöinä mm. EFQM-itsearvoinnin tukemista, Lean Six Sigma-harjoitteita, tsrtegiatyös sparrausta sekä eri liiketoimintaprosessien virtaviivaistamisia.

  • Jos yritylselläsi on tällaisia tarpeta, niin ota yhteyttä!

Seppo Mattila, puh: 050 066 5660, seppo.mattila@ql.fi sekä

Katja Airaksinen, puh. 040 580 2262, katja.airaksinen@laaduntekija.fi , koulutuksen projektikoordinaattori, vastuukouluttaja 

Lue lisää    Lataa esite

Lisäksi suosittelemme

171025-QL-Laatupassi-400x400.png

QL Laatupassi -koulutusohjelma

QL Laatupassi on koko henkilöstölle suunniteltu kolmetasoinen laatuajattelun ja jatkuvan parantamisen Suomi 100 –koulutusohjelma.

Tavoite

Tavoitteena on kehittää jokaiselle työntekijälle, duunarista johtajaan laatuajattelun ja jatkuvan parantamisen perusosaaminen.

Hyöty

Osallistumisen jälkeen jokainen ymmärtää ja osaa kehittää omaa työtään siten, että se parantaa sekä hänen omaansa että koko organisaation kilpailukykyä.

Lue lisää

Verkkokurssit

Verkossa tapahtuva koulutus on edullinen ja tehokas tapa osaamisen kehittämisessä.

Tässä esimerkkejä verkkokoulutuksistamme:

Mitä Lean on? -esittelyvideo (työntekijät)

Mitä Lean on? -esittelyvideo (toimihenkilöt ja johto)

5S-kurssin esittelyvideo

160818-QL-Verkkokurssit-banneri.png